Logitech C910 ile camdan cama değil, aynı odada sohbet edin

23 Ocak 2012 Pazartesi 14:44

Logitech, piyasadaki en iyi webcamları üretmeye devam ediyor. C910 web kamerayı almadan önce baya bir araştırma yapmıştım. Sonuçta piyasadaki normal web kameralardan hayli  yüksek bir fiyatı var.

Youtube de test amaçlı videoları izledikten sonra kamerayı almaya karar verdim. Güzel görüntünün yanında sesi değiştirmeden neredeyse aynı şekilde karşı tarafa aktarması veya kaydetmesini de es geçmeden söylemek istiyorum.

MSN, Skype veya Facebook tan karşılıklı kamera sohbetlerinde karşı tarafın görüntüsü çok bozuk olsa dahi, Logitech C910 sayesinde sizin görüntünüz, birazda İnternet hızınıza bağlı olarak mümkün olduğunca en iyi şekilde karşı tarafa gidecektir. Görüntü kalitesinden etkilenen bir çok kişi sohbet sırasında kullandığım web kameranın markasını sorduğu da oluyor.

Görüntü ve ses kalitesinin yanında, HD özelliğiyle çok net video kayıtları yapabilirsiniz. Kamerayı sabitlemek için iki vidası var, resimdeki gibi güzelce leptop veya masaüstü bilgisayarınızın monitörüne monta edebilirsiniz.

Leave Comment