Küçük boyutlu yararlı programlar

29 Ocak 2012 Pazar 16:05


Bazen bilgisayarda ihtiyacımızı hiç bir program karşılayamaz ve ah keşke şöyle bir program olsaydı deriz. Paylaştığım bu küçücük programlar belkide bu kişisel ihtiyaçlarınızı hayalden gerçeğe dönüştürecek. Mutlaka okuyun, şuan veya ilerde lazım olabilir.

Eminim herkesin başına gelmiştir. CD'ler saklanan ortam veya çizikler nedeniyle okunamaz hale geldiği oluyor veya içerisindeki bazı dosyalar kullanılamıyor veya bilgisayarımızın harddiskine kopyalanamıyor. Bu sorunu halletmek için bu programı kullanabilirsiniz.
Unstoppable Copier

Eminim belli bir yaş gurubunun üstünde olanlar küçük oyunları günümüzün görselliği yüksek gerçekçi oyunlarından daha çok seviyordur. İşte bu oyunda tam bu insanlara göre. Özellikle iş yerinizde boş vaktinizde stres atmak için bire bir. Her bilgisayara uyum sağlayabilecek güzel bir voleybol oyunu.
Blobby Volley

Sıradaki program tam bir kota dostu. İnternetten izlediğiniz youtube, Facebok benzeri sitelerdeki vidyolar veya online film sitesindeki videolar olsun, internette izlediğiniz tüm videoları ön bellekte tutar ve tekrar izlemem imkanı verir. İnternetiniz olmamasına rağmen offline bu videoları izleyebilirsiniz. Program İnternet Explorer, Firefox ve Google Chrome browserleriyle uyumlu çalışmaktadır.
VideoCacheView

Piyasada irili ufaklı bir çok ses kaydedici program var. Ancak bunların bir çoğunun ek özellikleri veya devasa boyutları canımızı türlü nedenlerle sıkabilir. Amacınız ses kartınızın çıkardığı tüm sesleri kaydetmek ise işte bu program sizin için tasarlanmış demektir. Buyurun indirin.
Streamosair

Bilgisayarın başına otururken çevrenizdekilerin neyle meşgul olduğunuzu bilmesini istemiyorsanız, özellikle patrondan saklanmak istenen bir facebook oyunu veya MSN düşünün tek bir tuşa basıyorsunuz ve kullandığınız program veya sayfa yok olup yerine sizin belirlediğiniz başka bir uygulama veya web sayfası açılıyor. Kesinlikle arşivde bulunması gereken biri program.
BossKey

Kablosuz modem kullananlar sıklıkla parolayı unutur, çünkü sistem genellikle uzun bir parola girmenizi ister ve sizin klasik parolanız da büyük ihtimalle farklı olacaktır. İşte bu durumda bu programı kurup bilgisayarınızda şifrelenmiş parolaları görebilirsiniz. Bazı arkadaşlar bu programla komşuların kablosuz ağına şifre kırarak bağlanma imkanından bahsetmişler. Ben kendim indirip deneme fırsatı bulamadığım için bir şey söyleyemem. Hatta bu programı buraya yazmayacaktım ama ayrıntılı bir dille belirtirsem her iki durumda da yalancı çıkmayacağım kanaatine vardım. Buyurun indirin siz inceleyin ve bize dönün....
WirelessKeyView

Umarım insanlık için küçük insan için büyük bu uygulamaları beğenirsiniz!

Leave Comment