Halil Sezai gerçeği ve iki buçuk ayda 7 milyon kez izlenme

16 Şubat 2012 Perşembe 21:13

Pop müziğin patladığı 90'lı yıllarda hiç bir reklama gerek kalmadan özel radyolarda bir hafta çalınan şarkıları tüm  Türkiye'de duymayan kalmazken şuan manavcı Hüsnü amca, terzi Faruk bilmezken, internette sosyal medyada az çok zaman geçiren, daha çok genç ve orta yaş nesli Halil Sezai'yi iki buçuk ayda Youtube'ta tek videoda yedi milyon kez izliyor. Toplam Halil Sezai videolarını hesaplasak 15 - 20 milyonu çok rahat bulur.


Belli bir kitlede bu kadar sevilen bir sanatçının şarkıları dilden dile dolaşırken, kitle dışı kalan milyonlarca insan Halil Sezai kim diyor. Geçenlerde TRT Haber kanalında yayınlanan Sosyal Medya programında konuk iki haber spikerine Halil Sezai'yi tanıyor musunuz dendiğinde. O da kim? Hiç duymadık... cevabını rahatlıkla verebiliyor. Halil Sezai gençler tarafından bir tutku bir felsefe olmuşken, Türkiye gündemini televizyondan milyonlara duyuran haberciler bu ismi tanımıyor.

Kuşak çatışması, yavaş yavaş rafa kalkıyor. Artık çok daha farklı bir çatışma var. Yine bir bilgi yarışmasında bir üniversite öğrencisi çok kolay kültür sorularını bilemeyince haber, ulusal gazetelerin başlıklarına taşınmıştı.

Halil Sezai kim diyorsanız, buradan buyurun.



Halil Sezai bir felsefeymiş... 

Leave Comment