Posted in , ,

Tivibu Maxi Plus Paketi 2012 yılında 7.90 TL

6 Aralık 2011 Salı 17:53


Tivibu standart paket abonelerine son günlerde gelen mesaj dikkatinizi çekmiştir. Mesaj aynen şu şekil...

"1.12012'den itibaren Tivibu Web Standart Paketiniz, Maxi Plus, aylık ücreti 7,90 TL olarak yenileniyor!
Keyif, eğlence ve seçenekler artıyor."

Az öncede telefonum çaldı ve bu kez yine Tivibu bilgilendirmesini telesekreter aracılığı ile sözlü olarak ilettiler. En sonunda her ne kadar detaylı bilgi için http://www.tivibu.com.tr sitemizi ziyeret edin diyorsa da sitede bu yönde bir bilgilendirme yok.

Bir çok kişiye kampanya kapsamında 1 TL ve standart tarife olan 4 TL'den hizmeti verildiği Tivibu'nun Standart Paketi sanırım artık kaldırılıyor. Şuanda mevcut web paketinin en üstü olan Standart Plus Paketi 8 TL den ücretlendiriliyor. Sözü edilen 2012 den itibaren bu iki paket kaldırılacak mı yoksa kaldırılmayacak mı bilinmiyor. Ama standart pakette bulunanlar otomatik olarak Maxi Plus paketine geçirilecek. Bu yeni Tivibu paketi olan Maxi Plus Paket tarifesi aylık 7,90 TL den ücretlendirilecek.

Paketin ve fiyatın yükseltilmesi sonucu her ne kadar Tivibu abonelerinin seçeneklerinin artacağı söylensede, bu doğrultuda bir bilgi websitede bulunmuyor ve ister istemez kullanıcılar bu yeni olaya eleştirel ve tepkisel yaklaşıyor.

Şahsen gelişmeleri iyice irdeleyip ona göre karar vereceğim. Gerçekten Tivibu seçenekler artacak sözüyle ciddi bir sıçrama yapacaksa tamam ama gözle görülür bir farklılık olmazsa tivibu üyeliğimi tamamen iptal edebilirim.

Leave Comment